رمان بازگشت به لموریا 2| پست دویست و پنجم

نوشته شده توسط:ارغوان | ۰ دیدگاه

خانوم جوان و زیبایی معلم کلاس ما بود. این خانوم از من خیلی خوشش می اومد چون فکر می کرد من آدم با استعدادی هستم و همه چیز رو خیلی زود یاد می گیرم. اون فریفته ی نمرات کلاسی بالای من شده بود. همیشه دیگران رو با من مقایسه می کرد یا وقتی یک دانش آموز نمی تونست به سوالی جواب بده، به من اشاره می کرد تا جواب سوال رو بدم و اون دانش آموز رو با این کار تحقیر می کرد.

می تونستم حس کنم که این خانوم معلم داره از این طریق، انرژی حیاتی دانش آموز رو خراب می کنه یا حتی ازشون می دزده.

گوشه ی خوابم، یک تصویر نمادین از این فرآیند می دیدم. می دیدم که انرژی این بچه ها به شکل آجیل و خوراکی هایی درون یک کمد یا یخچال حبس می شد و خوده این دانش آموزان گاها به زندان می رفتن. زندان در تعبیر خواب روان شناسی نمادی از فشار های روانی زیاده. فشار هایی که اجازه نمیدن آدم، خلاق یا آزاد باشه و بتونه از زندگی لذت ببره. اون خوراکی ها هم نماد خوراک ذهنی و انرژی اون دانش آموزان بودن که به شکل ناعادلانه ای ازشون گرفته می شد.

از کارهایی که اون خانوم معلم انجام می داد خیلی ناراحت شدم. به علاوه من برخی از هم کلاسی هامو خیلی دوست داشتم. اما این کار معلم داشت باعث میشد دیگران از من متنفر بشن.

تصمیم گرفتم کاری انجام بدم که این خانوم بفهمه کاری که انجام میده چقدر زشته.

اون خانوم دوباره ازم خواست به سوالی جواب بدم که از دانش آموز دیگه ای پرسیده بود و این دانش آموز نتونسته بود بهش جواب بده. من جواب سوال رو می دونستم اما سکوت کردم. این اتفاق چندین بار افتاد و من مجددا وانمود کردم که جواب سوال رو نمی دونم. این خانوم معلم تعجب کرده بود که چه اتفاقی برای من افتاده. بهم گفت: قبلا اینطور نبودی.

مدتی بعد بهش گفتم: من مقاله ای در مورد روان و یادگیری تهیه کردم. خیلی علاقه دارم یک روز توی کلاس ارائه اش بدم. به نظرتون امکانش هست؟

خانوم معلم خیلی از این حرکت من خوشش اومد. حتی نگاه نکرد که ببینه موضوع مقاله ام چیه. این خانوم فقط منتظر فرصتی بود تا پز دانش آموزش رو بده. طمعش به حدی بود که ترتیبی داد تا بتونم جلوی تمام دانش آموزا و پرسنل مدرسه، طی یه برنامه ای مثل همایش یا کنفرانس عمومی، مقاله ام رو ارائه بدم. منم از فرصت نهایت استفاده رو بردم و به طور مفصل در مورد این موضوع صحبت کردم که؛ ایجاد وضعیت رقابتی بین دانش آموزا طی چه مکانیزمی باعث میشه روان دانش آموزا آسیب ببینه و عملکرد ضعیف تری از خودشون نشون بدن.

    هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...