پس به این ترتیب باید سعی کنم کنش های مخرب و اعتیاد گونه رو بشناسم و بفهمم که این کنش های اعتیاد گونه، در اثر فقدان کدوم احساس مثبت ایجاد شدن. همچنین باید بفهمم که چه نوع ترسی قادره چنین اعتیادی رو درون فرد ایجاد کنه.
تا اینجا احتمال میدم برای هر کارت جدول عناصر بازی، باید 3 پارامتر رو بررسی کرد:
احساس مثبت
اعتیاد یا احساس منفی
ترس یا ویروس (عاملی که در حال دامن زدن به اعتیاده)
فرکانسی که نیاز به شناختش داریم هم بیشتر همون فرکانس احساس مثبته. چون هدف اصلی قرار گرفتن فرد در معرض دریافت اون احساس مثبت و درمان گره.
.
.
.
تمام مدتی که مشغول آماده کردن و خوردن ناهار بودم، داشتم به کارت ها فکر می کردم. به این نتیجه رسیدم که باید مثل کارت های پاسور و تاروت، برای کارت هام خونه ها یا واحد هایی در نظر بگیرم اما این واحد ها باید به شکل متفاوتی تدارک دیده بشن. جدولی رو در نظر بگیرید که به صورت افقی 7 چاکرا رو شامل میشه:
چاکرای ریشه
چاکرای دوم
شبکه ی خورشیدی
قلب
گلو
چشم سوم
تاج
هر چاکرا یک احساس غالب و مهم تر داره که با فرکانس بخصوصی تا به امروز شناخته شده اما از اون جایی که نام گذاری و توصیف احساسات وابسته به نوع زبان، دایره ی لغات و مهارت ادبی ما آدم هاست، معمولا این توصیفات نسبی هستن. به طور مثال هنوز اتفاق نظری در مورد ماهیت اصلی چاکرای ریشه وجود نداره. برخی میگن این چاکرا نماد حس امنیته؛ ریشه داشتن در زمین، مادی بودن و مسائلی از این قبیل. این چاکرا احساسات متنوعی رو زیر مجموعه ی خودش داره. همچنین به طور کلی گفته میشه این چاکرا با ترس مسدود میشه. اما اگر درست به ماجرا نگاه کنیم، همه ی چاکرا ها می تونن با ترس مسدود بشن.
ضعف چاکرای ریشه هم می تونه خودش رو با احساس فقر، ناامنی و بی تمایلی به کسب امنیت اجتماعی و خونوادگی نشون بده. خب درباره ی هر چاکرا باید مطالعه ی جامع تری انجام بدم که همپوشانی کاملی با چالش من داشته باشه. یعنی بتونه کمک کنه کنش ها رو بازنمایی کنم، آناتومی ترس ها رو بشناسم و احساسات مثبت رو به زبان عامیانه تعریف کنم.
نظرات
ارسال نظر