در مدل ماشین شبیه سازی، میشه پا رو فراتر گذاشت. توی این مدل، انسان دارای ذهن های اصلی و متنوع تری هست که هر کدوم قادرن به طور مستقل، اطلاعاتی رو دریافت و آنالیز کنن. این مراکز همپوشانی کاملی با مراکز انرژی در سیستم چاکرا دارن و از این بابت با هم در تعامل هستن.
پس قلب ممکنه عملکرد بخش های دیگه رو زیر سوال ببره به طور مثال اگر فردی دارای رفتار های جنسی پر خطر باشه، به زودی باید در مقابل قلبش پاسخگو باشه و برای این که بتونه به رفتار های جنسی پر خطر خودش ادامه بده لازمه که مانعی بین ذهن جنسی و ذهن قلبی ایجاد کنه و این همون فرآیندی هست که یکی از انواع چند پارگی های روانی رو ایجاد می کنه.
تا بحال آدم هایی رو دیدید که قادرن با خونسردی تمام کارهای بسیار آزار دهنده ای انجام بدن یا به دیگران آسیب بزنن؟ این وضعیت به سادگی ایجاد نشده.
این خونسردی شدید در نتیجه ی یک جنگ روانی فرسایشی ایجاد شده. اگر سیستم چاکرا رو در نظر بگیریم و شکل انتزاعی سنتی این سیستم رو مجسم کنیم، مرکز انرژی قلب، در مرکز بقیه ی منابع انرژی قرار گرفته. بعد از قلب به ترتیب به سمت پایین، چاکرای شبکه ی خورشیدی، چاکرای جنسی و چاکرای ریشه رو شاهد هستیم. از چاکرای قلب به سمت بالا به ترتیب چاکرای گلو، چشم سوم و چاکرای تاج رو شاهد هستیم. همچنین مراکز قدرتمندی رو کف دست ها شاهد هستیم.
به نحوی چاکرای قلب نقطه ی مرکزی سیستم چاکرا قرار گرفه. اگر چاکرای قلب رو مثل مرکز یک منظومه ی شمسی در نظر بگیریم، بقیه ی مراکز انرژی تنها در صورتی می تونن از محوریت این ذهن مرکزی خلاص بشن که محور خودشون رو ترک کنن و به صورت سرگردان و خودمحورانه وارد فضای بی نهایتی بشن. به همین دلیله که فروپاشی های روانی عملا باعث ضعف و آسیب پذیری فرد میشه و بدبینی تقریبا جزء جدایی ناپذیری از روزمره ی افرادیه که دچار ناراحتی های روانی هستن.
به هر صورت این خلاصه مبحثی بود که امروز بهش پرداختم و واقعا نفسم بالا اومد اما ارزشش رو داشت چون حین بداهه پردازی در مورد این موضوع، الهامات جدیدی به دست آوردم و باب پرداختن به مباحث مرتبط برام باز شد.
بعد از خوردم شام با پارسا مشغول دیدن فیلم و سریال شدیم اما بیشترش به حرف زدن گذشت. با تلسکوپ کمی به آسمون نگاه کردیم و در کل شب خوبی بود.
نظرات
ارسال نظر