تعبیر خواب گردو
گردو نوعی خشکبار مقوی است که آن را با نام غذای مغز نیز معرفی کرده اند و انواع مختلفی دارد. گردو میوه ای گرد با دو پوسته، یکی نرم و سبز رنگ که منشأ برگ دارد و به تدریج خشک می شود و از بین می رود و دیگری سخت و چوبی است. گردو درختی است زیبا و سایه افکن که به عنوان درختی زینتی نیز محسوب می شود.
در سرتاسر تاریخ درخت گردو بسیار محترم بوده است زیرا نه تنها دارای عمری چند برابر طول عمر انسان است، بلکه موارد مصرفی زیادی دارد. مانند استفاده به عنوان غذا، تولید روغن سوخت فانوس، ساختن پناهگاه، تولید رنگ و استفاده ی دارویی. درخت گردو وقتی به سن بیست سالگی می رسد شروع به میوه دادن می کند و بالاترین باروری خود را در سن 50 سالگی دارد. از تمام قسمت های گردو استفاده ی طبی به عمل می آید.
مغز گردو ساخته شده از تکه های ناهموار و پروانه ای شکل است. این تکه ها به رنگ سفید چرک هستند و با پوستی نازک به رنگ قهوه ای روشن پوشیده شده اند. مغز گردو نوعی مغزدانه است که بیشتر به صورت خام (طبخ نشده) مصرف می گردد. در مناطق مختلف کشور برخی غذاها با طبخ گردو حاصل می شود ودر برخی به صورت تزئین یا مواد افزودنی است. عصاره ی برگ درخت گردو خاصیت میکروب کشی و باکتری کشی دارد.
گردو در رویا می تواند به تلاش شما برای شناخت و تقویت قدرت های ذهنی تان اشاره داشته باشد. زمانی که این سمبل را در رویای خود مشاهده می کنید به این معناست که به دنبال داده ها یا مطالعات یا اطلاعاتی هستید که قدرت ذهن و مهارت های روانی شما برای انجام کار های فکری را بالا ببرند.
ذهن انسان بسیار قدرتمند است و اگر یاد بگیرید که چگونه توانایی این قدرت را به دست بیاورید می توانید هر چیز بزرگ یا کوچکی را به دست آورید و حتی در زندگی خود معجزه کنید. ذهن انسان یک وجود بسیار قدرتمند را در خود دارد. هر کس توانایی استفاده از قدرت ذهن خود را دارد. مشکل این است که اکثر ما زمان و انرژی لازم را برای رسیدن به چیز هایی که به عنوان یک معجزه به حساب می آیند را نمی گذاریم.
کسانی هستند که استاد این هنر هستند و از ذهن خود برای انجام معجزات استفاده می کنند. معمای استفاده از ضمیر ناخودآگاه این است که درک کنید چقدر از ضمیر ناخود آگاهتان متفاوت است. با این که ضمیر ناخودآگاه و ضمیر خودآگاه هر دو در یک بدن هستند، آن ها کاملا مشخصات متفاوتی دارند. اگر همان طور که ضمیر ناخودآگاه در رویاها ارتباط برقرار می کند یک شخص دیگر با شما ارتباط برقرار می کرد، شما فکر می کردید که آن شخص دیوانه است اما ضمیر ناخودآگاه شما دیوانه نیست فقط زبانش با زبان خودآگاه فرق دارد.
ضمیر خودآگاه باعث همه ی خوشبختی ها، آرامش ها، موفقیت ها، رسیدن ها و همچنین باعث همه ی بدبختی ها، استرس ها، عدم موفقیت ها و نرسیدن هاست.
بنا به عقیده ی زیگموند فروید روان شناس برجسته ، در اوائل قرن بیستم نخستین کسی بود که مفهوم ضمیر ناخودآگاه را مطرح کرد. وی عقیده داشت ذهن انسان به دو قسمت ذهن خودآگاه و ذهن ناخودآگاه تقسیم می شود که ذهن ناخودآگاه یا ضمیر ناخودآگاه مسئول رفتار هایی است که ما به اصطلاح می گوییم: دست خودمان نیست! زمانی که در رویا با سمبل گردو مواجه می شویم در واقع در تلاش هستیم که این "دست خودم نیست" ها را بشناسیم و بتوانیم آن ها را کنترل کنیم.
نظرات
ارسال نظر