تعبیر خواب گوش

نوشته شده توسط:ارغوان | ۰ دیدگاه

تعبیر خواب گوش

"گوش ها به منزله ی حصن و حصار مملکت بدن هستند. مانند پاسداران در مرز کشور اند. چیزی و کسی را در خاک او وارد نمی کنند مگر با موافقت او، چون توانایی آن را ندارند که بدون اجازه ی او کار کنند و هنگامی که پادشاه فرمان احضار چیزی را صادر کرد، خود به حال سکوت و انتظار به سر می برد تا به وسیله ی گوش ها چه می شنود. پس آنچه را شنید جواب می گوید."

زمانی که در رویا با سمبل گوش رو به رو می شوید، در تلاش هستید تا با قوای ادراکی خود آشنا شده و آن ها را تقویت کنید. قوای ادراکی انسان از مباحث مهم معرفت شناسی است. تعدد ابزار شناخت، به این دلیل است که قوای ادراکی انسان متعدد هستند. این قوا عبارت هستند از: حس، خیال، وهم، عقل و قلب.

هر چند ابزار های شناخت متفاوت هستند، شناسنده ی واقعی همان نفس انسان است که در همه ی مراتب شناخت حضور دارد. به طور مثال ابزار حسی قوای ادراک، وسیله ای است برای شناخت طبیعت. حواس انسان آنچه را با ماده مرتبط است، از گذر چشم، گوش، بینی، زبان و پوست، به گونه ی جزئی باز می شناسد.

پس از آن که شناخت حسی صورت می پذیرد، با از میان رفتن صورت مادی، صورتی بدون ماده از شی در ذهن باقی می ماند که آن را صورت خیالی گویند. صورت خیالی همان صورت محسوس است که ماده در آن حضور ندارد. قوه ای که این صورت خیالی را درک می کند، قوه ی خیال است. اهمیت این قوه از آن روست که بسیاری از اختراعات، صنایع و آثار هنری و صنعتی از گذر آن پدید می آیند.

انسان از گذر ابزار عقلی، آن معانی کلی را که بر صور خیالی یا حسی حمل می شوند، به ادراک در می آورد. این معانی کلی، همان معانی معقولی هستند که عقل درک می کند.

دیدن سمبل گوش در رویا می تواند به تلاش شما برای بالا بردن حس درک و شعور اشاره داشته باشد. یادگیری و افزایش مهارت ارتباطی با دیگران و فهمیدن آن ها از راه های اساسی بالا بردن درک و فهم است. درک پایین معمولا به فهم نکردن صحیح از اوضاع، شرایط، آدم ها و رفتار متناسب با محیط اطلاق می شود.

فهم صحیح چیزی شبیه به مفهوم هوش هیجانی است یعنی ما کجا و چه زمانی رفتاری متناسب با محیط، جامعه و آدم ها را از خودمان نشان دهیم. درک پایین که با مفهوم هوش هیجانی در ارتباط است با نوع تعلیم در خانواده و مدرسه در دوران کودکی فرد مرتبط بوده و قابل یادگیری و آموزش است.

درک پایین بیماری روانی محسوب نشده بلکه نداشتن یک توان مندی محسوب می شود. توان مندی ای که ما را برای مواجهه با شرایط سخت و افراد در دوران بزرگسالی آماده می کند و سبب می شود در بزرگ سالی انسانی موفق برای مواجهه با اتفاق های ناگوار زندگی باشیم.

یادگیری و افزایش مهارت ارتباطی با دیگران و فهم آن ها از راه های اساسی بالا بردن درک و فهم است. اگر ما بتوانیم با انسان های اطرافمان همدلی کرده و خودمان را در جایگاه آن ها قرار دهیم می توانیم درک و فهم خودمان را از آدم ها و شرایط بالا ببریم. همچنین شناخت و برقراری ارتباط با خود از دیگر راه های بالا بردن میزان فهم و درک است.

اگر ما خود آگاهی خودمان را بالا ببریم و پیش از هر چیز خودمان را بشناسیم و با خودمان در صلح و آشتی باشیم، می توانیم دیگران را هم درک کنیم. درک بالای ما از مشکلات سبب می شود که توانایی های خود را در حل مشکلات باور داشته باشیم و از حل آن ها اجتناب نکنیم. فرد دارای درک بالا با تمرکز و تفکر بر ابعاد مختلف مشکلات برای حل آن ها تلاش می کند.

    هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...